OM DESIGNAVDELINGEN KUNST I SKOLEN

 

Vi er et "in house designbyrå" som i tillegg til å lage materiell for Kunst i Skolen tar designoppdrag for små og store bedrifter. Vi har lang erfaring og et stort nettverk av underleverandører og kan utføre et bredt spekter av designtjenester. Hos oss får man direkte kontakt med designer som utfører jobben –og som en bonus vil man, ved å bruke oss, støtte Kunst i Skolens viktige arbeid med å gi barn og unge kunstopplevelser og kunstforståelse. Se mer om den ideelle organisasjonen Kunst i Skolen her.

Designavdelingen består av to erfarne desinere:

 

Marianne Hoen er utdannet grafisk designer ved Creapole, Paris og har lang erfaring som prosjektleder og grafisk designer for blant andre TV2, Galleri Christian Dam, CODA og Aalund i Danmark og Norge.

Ellen Hegtun er utdannet grafisk designer ved KHiO og har tidligere drevet Hegtun|Ødegård i en årrekke. Hun har lang erfaring som grafisk designer, konseptutvikler og rådgiver, og har jobbet med bl.a. Riksscenen, Aschehoug, Samlaget, Cappelen Damm, GRAPPA, Innovasjon Norge, Universitet i Oslo, NHO, Telenor og Aftenposten.

For oss er det viktig å gjøre en god jobb og vi etterstreber alltid godt håndverk, smarte løsninger og fornøyde kunder!

UTTALELSER FRA NOEN AV VÅRE KUNDER

"Dette ser nydelig ut! Hjertlig takk!"

Fra Agnethe Berentsen, LNM (Landsforeningen Norske Malere) om årsrapport

"Stor Takk! - for usedvanlig kjapp og vakker levering!

Veldig positive tilbakemeldinger på kort og profil"

Fra Jan Lothe Eriksen, SafeMuse

 

"Fantastisk!!!!! veldig lekkert!!!! klokt og smart.
Vi leser alt og kommer med korrektur - men vi beholder alt dere har gjort. :-) Forsiden er veldig fin og hele konseptet med tallene...."

Fra Arnoldo Frigessi, BigInsight om årsrapport

"STOR SUKSESS!!! Gjengen syns logoen i presentasjonen, blå versjon, er kjempefin! Elegant, pen stilig, saklig, (...) -i det hele tatt, meget god mottagelse!"

Fra Ingrid Glad, BigInsight om logo

marianne2.jpg